General Waterstage vervangt de CV ketel, de Boiler en de Airconditioning


De Waterstage is een lucht-water warmtepomp. Deze onttrekt warmte aan de buitenlucht en warmt daarmee het water op. Dankzij General inverter-technologie verwarmt de Waterstage met een zeer hoog rendement van COP 4 en meer.
Het warme water kan vervolgens traditioneel worden afgegeven aan vloerverwarming, radiatoren of LT radiatoren. Maar de Waterstage maakt ook moeiteloos sanitair warm water dankzij het gebruik van een boiler (of Sunstage zonneboiler). De intelligente Siemens verwarmingsregeling zorgt continu voor een aangename binnentemperatuur.
 


General Waterstage; Duurzame techniek:
Verwarmen -- Koelen -- Sanitair Warm Water

De verwarming neemt bijna 85% van het energieverbruik van een woning voor haar rekening. Door haar energieprestaties zorgt de Waterstage warmtepomp niet alleen voor een aanzienlijke verbetering van de energieprestaties van een woning, maar eveneens voor een vermindering van de uitstoot van broeikasgassen zoals CO2.
 

KLIK HIER OM 6 WONINGEN MET WATERSTAGE WARMTEPOMPEN  "LIVE"  TE VOLGEN
 

Vermindering van de CO2 uitstoot: Een oplossing voor milieubewuste consumenten. Het klimaat verandert. Wereldwijd zijn de effecten zichtbaar. Om de gevolgen van de opwarming van de aarde zoveel mogelijk te beperken moet de CO2-uitstoot naar beneden. De voorraad fossiele brandstoffen is niet oneindig en dit leidt tot alsmaar hoger wordende brandstofprijzen.

De Waterstage biedt een oplossing tegen de opwarming van de aarde en is dankzij General overal toepasbaar. Iedere installatie bespaart jaarlijks 1 tot 5 TON CO2. Door het installeren van een General Waterstage worden twee vormen van duurzame energie gebruikt, namelijk de buitenlucht en de zon.

De General Waterstage is een rendabele milieubewuste investering voor kopers en huurders van een woning.
Klik hier om de Waterstage Brochure te downloaden (PDF)


General Sunstage;
Thermische Zonne-energie op z'n best
 

De Sunstage is een zeer efficiënt en ecologisch thermisch zonne-energiesysteem voor de verwarming van sanitair water. Het systeem omvat 4 basiselementen: de zonnecollector, de zonneboiler, een regelingpompgroep en de leidingen. Hoogrendement zonnecollectoren capteren de warmte uit de zonnestralen, ook als de zon zich achter de wolken lijkt te verstoppen. Het warm water wordt opgeslagen in een speciale boiler. Een volumetrische schottenpomp regelt continu het debiet tussen de collectoren en de boiler.

De Sunstage is een zonneboiler op basis van het Low Flow leegloopprincipe. Geen toevallige keuze: leegloopsystemen blinken uit in eenvoud en vragen daarom geen onderhoud. Druksystemen moeten echter uitgerust worden met een expansievat en een ontluchter, 2 componenten die jaarlijks nazicht vergen. Bovendien kan de Sunstage niet oververhitten.
Als de boiler volledig opgeladen is, stopt het systeem en loopt de collector automatisch leeg. De vloeistof stroomt terug naar de warmtewisselaar in de boiler en de warmteopname stopt meteen.




Sunstage zonnecollectoren laten zich moeiteloos toepassen op verschillende daktypes: van hellend tot plat, van pannen tot leien, van opbouw tot inbouw.

Deze milieuvriendelijke en energiezuinige oplossing voor nieuwbouw en renovatie rendeert optimaal in combinatie met Waterstage warmtepompen.

De Sunstage is de perfecte voorverwarming van sanitair water tijdens de koude wintermaanden, en zorgt autonoom voor warm tapwater tijdens de andere maanden van het jaar. Wij maakten voor een vrijstaande woning en een rijwoning de vergelijking tussen een gasketel, een mazoutketel en een paar GENERAL-oplossingen.  

 

De Sunstage biedt gratis energie van de zon. Door dit systeem te combineren met GENERAL AircoHeaters of Waterstage bekomt u een uiterst energiezuinige en milieuvriendelijke totaalverwarming. Luchtwarmtepomptechniek lijkt steeds meer de verwarmingstechnologie van de volgende decennia te worden. Precies omdat de technologie 3 belangrijke troeven heeft vergeleken met een de traditionele gas- en mazoutketels: nl. een lager energieverbruik, minder CO2-uitstoot en meer comfort.

Hierna maakten wij een vergelijking tussen GENERAL-oplossingen en traditionele verwarmingssystemen. Hierbij maakten we enerzijds een onderscheid tussen een vrijstaande woning en een rijwoning, en anderzijds tussen nieuwbouw en renovatie.
Zo kan u de vergelijking maken voor uw specifieke woonsituatie;
 
Vergelijking vrijstaande woning nieuwbouw PDF-bestand

Vergelijking vrijstaande woning renovatie PDF-bestand

Vergelijking rijwoning nieuwbouw PDF-bestand

Vergelijking rijwoning renovatie PDF-bestand

Vergelijking 3 woningtypes PDF-bestand