Airconditioning voor een beter leef klimaat

Dat de airconditioning een luxe-middel is, is allang achterhaald. Airco’s zijn namelijk niet meer alleen koelinstallaties. Een airconditioning kan veel betekenen voor een aangenaam en gezond binnen klimaat;

Klik hier voor veelgestelde vragen over airconditioning


Koelen
Voor een aangenaam binnen klimaat in uw huis of op het werk kunt u gebruik maken van een airco. Onze airconditioners bieden een precieze temperatuurbeheersing. U creëert steeds uw eigen klimaat en ademt gezonde, zuivere lucht in en dit zelfs in de meest extreme weersomstandigheden.

Invloed op uw welzijn
Zelfs in de warmste zomers voelt u zich optimaal, energiek, fris en fit. En dit draagt u over op uw omgeving.


Verwarmen
Een airco is vandaag de dag niet meer weg te denken in uw woon- of werkomgeving. Bijna iedereen wil er tegenwoordig een hebben. Dit komt, omdat een airco uw ruimte heerlijk koelt en ze tevens zijn voorzien van een warmtepomp. Een warmtebron die nog voordeliger in het gebruik is dan de centrale verwarming.

Invloed op uw portemonnee
Airconditioners met inverter-warmtepomp kunnen tot 40% energiekosten besparend zijn t.o.v. standaard airco’s of de centrale verwarming.


Zuiveren
De airconditioners vandaag de dag zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht die u inademt. Kortweg, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever. Dit resulteert in meer creativiteit en productiviteit.

Invloed op uw prestaties
Er is een correlatie tussen de productiviteit/werkprestatie en de temperatuur van uw werkomgeving. Een werkruimte die te warm, te koud of te vochtig is, stimuleert noch het werkritme, noch de efficiëntie van het personeel.


Ventileren
Ventilatie kan in onze systemen geïntegreerd worden. Dit betekent dat binnenlucht van een ruimte ontnomen wordt en vervangen wordt door verse, geklimatiseerde buitenlucht. U kan de ventilatie tijdens de tussenseizoenen aanzetten, terwijl de airconditioning uitgeschakeld is.

Invloed op uw gezondheid
Airconditioning is meer dan alleen het beheersen van de temperatuur. Ontdek de positieve invloeden die airconditioning kan hebben op uw gezondheid.


Ontvochtigen
In koeling modus ontvochtigt een airco de lucht zodat u een aangenaam gevoel van welzijn kunt creëren. Hou daarbij in gedachten dat een correcte vochtigheidsgraad de groei van schimmels en bacteriën vermijdt. Dit is dan weer positief voor personen met allergieën. Mensen voelen zich het beste indien de vochtigheidsgraad tussen de 40 en de 60% is.

Invloed op uw apparatuur
Door het binnenklimaat beter te beheersen, verlengt u de levensduur van bepaalde elektronische apparaten.


Als gevolg van de toenemende isolatie van woningen blijft warmte steeds meer in woningen hangen. Door de installatie van een airco wordt deze opwarming van de woning tegengegaan. Airconditioning verjaagt het drukkende gevoel dat ’s zomers vaak in huis hangt. Het creëert een aangenaam leefklimaat en zorgt ervoor dat u zich optimaal in uw omgeving thuis voelt.